v
Vintertilbud - Bringandclean.dk

Bestil nu

Se vores priser og om vi kommer ud til dig i dit område

Sofa- og møbelrengøring hos dig

}

ALLE UGENS DAGE FRA KL. 8-18

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed

HELE STORKØBENHAVN & NORDSJÆLLAND

Vi udvider løbende dækningsområdet

PÅ ALLE TYPER LOKATIONER

Både privat og erhverv.

FIND UD AF, OM VI KØRER I DIT OMRÅDE

Både privat og erhverv.

MØBELRENS

SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Møbler skal behandles kærligt og med et godt stykke håndværk, derfor har vi specialiseret os i lige præcis denne form for rens. Vores kalkfrie vand og produkter tilegner sig alle former for betræk og læder. For os er det vigtigt at den rens du har betalt for, holder i langtid. derfor har du også mulighed for at få en af vores plejebehandlinger til at udsætte levetiden på dit møbel. det gælder både for tekstil og læder møbler.

TÆPPERENS

Dit tæppe siger mere end første håndtryk, derfor sikrer vi den bedste pleje af dit tæppe. Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller andet, ved vi at det første en gæst, kunde eller lign. ser når de træder ind, er tæppet.
Vi har derfor investeret i branchens bedste tæpperensere som kombineret med vores kemikaliefrie midler sikrer langvarige resultater. Hvis du tidligere har modtaget en tæpperens, har du formentligt erfaring med kalkstriberne som dukker op inden for 2 dage efter. Sådan er det ikke hos Bring and Clean. Her går vi i dybden med vores tæpperensere og leverer et langvarigt resultat, helt uden kalk afmærkninger eller krøller.