v

Møbel og sofarens

Lad Bring & Clean forestå møbel- og tæpperens i Rødovre

Alle møbler og tæpper skal med jævne mellemrum renses. Trænger dit indbo til en grundig overhaling kan du med fordel overlade denne opgave til Bring & Clean.

Bring & Clean kommer hjem til dig og renser dine møbler og tæpper. På den måde slipper du for at skulle transportere begge dele til et renseri, og måske skulle undvære dem i flere dage.

Når du lader Bring & Clean forestå møbel- og tæpperens får du

  • Grundig og effektiv rengøring af dine møbler og tæpper
  • Mulighed for at vælge ekstra services
  • Et lækkert og holdbart resultat til en rigtig god pris

Du kan være 100% sikker på at de erfarne og veluddannede service medarbejdere tilknyttet Bring & Clean behandler dit hjem med professionel diskretion. Og du er garanteret møbel- og tæpperens udført med omhu og respekt for materialet.

Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af sofa - Recouch.dk

tilfredse kunder

Møbel- og tæpperens

Når og hvor du vil

Alle ugens dage

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed.

Store dele af Sjælland

Vi udvider løbende vores dækningsområde og zoner

På alle typer lokationer

Både privat og erhverv. Vi kommer ud til dig når og hvor du vil.

Bringandclean.dk - Zoner

Vores kunder elsker os 

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Vi brugte bring and Clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and Clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service
Fantastisk god service og vores børne byklipklap stole er som nye - bestemt ikke sidste gang vi skal have renset hos jer og den varmeste anbefaling fra os.

Simone

Kunde

Bring & Clean – rensning af møbler og tæpper hjemme hos dig selv

Når du lader Bring & Clean forestå opgaven med rengøring af dine møbler og tæpper kan du være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange. Samtidig slipper du for besværet med at skulle transportere dit indbo til et renseri.

Bring & Clean udfører arbejdet inden for få timer i dit eget hjem – og du er sikret et lækkert og velduftende resultat inden for få timer.

Skånsom og miljøvenlig møbel- og tæpperens

Hos Bring & Clean anvendes udelukkende state of the art apparatur som betjener sig af damp og kemikaliefri rengøringsmidler når tæpper og møbler skal renses. Du slipper for uønsket kemi i dine møbler samtidig med at miljøet skånes.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper