v

Møbel og sofarens

Møbel- og tæpperens i Valby

Hvis du hverken har tid eller mulighed for at køre tæpper og møbler i din bolig på renseri kan du altid kontakte Bring & Clean. Bring & Clean tilbyder rensning af møbler og tæpper i dit eget hjem – hurtigt, nemt og billigt.

Du slipper for at skulle transportere tunge møbler og tæpper til rensning, og måske skulle undvære dem i mange dage. Og du sparer både tid, besvær og penge når du lader Bring & Clean forestå rensning af tæpper og møbler.

Med Bring & Clean får du

  • Effektiv og skånsom rensning af dine møbler og tæpper
  • Hurtig service som kan bestilles online
  • Billig hjælp til en holdbar møbel- og tæpperensning

De dygtige service-assistenter hos Bring & Clean sørger for at dine møbler og tæpper bliver renset med omhu og grundighed. I forbindelse med møbel- og tæpperens anvendes udelukkende de bedste rengøringsmidler på markedet samt det mest moderne apparatur.

Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af sofa - Recouch.dk

tilfredse kunder

Møbel- og tæpperens

Når og hvor du vil

Alle ugens dage

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed.

Store dele af Sjælland

Vi udvider løbende vores dækningsområde og zoner

På alle typer lokationer

Både privat og erhverv. Vi kommer ud til dig når og hvor du vil.

Bringandclean.dk - Zoner

Vores kunder elsker os 

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Vi brugte bring and Clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and Clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service
Fantastisk god service og vores børne byklipklap stole er som nye - bestemt ikke sidste gang vi skal have renset hos jer og den varmeste anbefaling fra os.

Simone

Kunde

Skånsom rengøring af møbler og tæpper i dit eget hjem

Når du lader Bring & Clean forestå rensning af tæpper og møbler i dit hjem foregår det ved hjælp af apparatur som fortrinsvis betjener sig af damp. Samtidig anvendes der udelukkende kemikaliefri midler i forbindelse med rengøringsarbejdet.

Det betyder at rensning af møbler og tæpper på én og samme tid udføres med effektivitet og miljøvenlighed for øje. Dine møbler og tæpper bliver rene og velduftende uden at der udledes skadelige stoffer til grundvandet.

Dygtigt personale garanterer fuld tilfredshed

Bring & Clean benytter sig kun af veluddannede og erfarne service personale, som er 100% hjemme i brugen af maskinerne. Dette er din garanti for et smukt og holdbart resultat.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper