Benyt rabatkoden ''FORÅR20'' og få 20% rabat

Møbel og sofarens

Giv dine møbler nyt liv

Se vores priser og om vi kører ud til dit område

Er dine møbler kommet op i alderen og trænger til en kærlig hånd?

Det er ofte sofaen, der er hårdest ramt, når der bliver spildt mælk, vin, sodavand og andre gode sager. Du kan gnubbe fra nu af til juleaften, uden pletten forsvinder af den grund. Der er givet mange gode råd i tidernes løb, men det er faktisk ganske enkelt at komme pletterne til livs.

Bring And Clean er eksperter inden for møbelrens. Med en simpel dampvask befrier vores dygtige medarbejdere din sofa og andre møbler for diverse pletter og giver dem et nyt, friskt udseende.

3500+

Tilfredse kunder

Rens af møbler

Dampvask har den unikke fordel, at de varme damppartikler er i stand til at trænge ind i selv de mindste afkroge, hvilket muliggør den dybdegående rengøring af dine stofmøbler eller stofsofa.

Ingen plet er hverken for svær eller for genstridig til at blive opløst under rengøringen. I stedet for at ty til alle mulige tvivlsomme husmodertricks, er du bedre tjent med at benytte dig af Bring And Clean’s dampvask, som efterlader dine stofmøbler med et nærmest nyt look efter endt behandling.

Vi gør din sofa så god som ny

Vi tilbyder forskellige services

Rens af lædersofa

Også når det gælder rengøring af din lædersofa, er der råd at hente hos Bring And Clean. Metoden med dampvask sikrer, at læderet ikke lader sig slide unødigt under behandlingen. Hvis sofaen skal have en ekstra kærlig hånd, er det muligt at tilkøbe læderpleje, så du er sikker på, at sofaen efterlades skinnende og flot.

Lad Bring And Clean’s dygtige medarbejdere sørge for, at din lædersofa bliver ren som aldrig før.

Rens af veloursofa

Du tænker måske, at en veloursofa er lige lovlig sart til overhovedet at tåle nogen form for slitage, uden den kommer til at bære præg af dette i fremtiden. Med Bring And Clean’s dampvask har du nok en gang svaret på, hvordan din sofa kan blive rengjort med et yderst tilfredsstillende resultat til følge.

Bring And Clean’s særlige rens giver din veloursofa en nænsom – men ikke desto mindre grundig – behandling, som gør den helt fri for pletter og lignende.

Rens af skjolder på sofa

Det er ikke kun pletter, som Bring And Clean’s dampvask er særlig effektiv imod. Hvis der har dannet sig skjolder på din sofa, er damppartiklerne også i stand til at komme dette til livs.

 

Bring And Clean’s dampvask er i det hele taget en særdeles grundig rengøring, som med sikkerhed giver dig følelsen af en helt ny sofa tilbage.

Rens af pletter på sofa

Med Bring And Clean’s dampvask får du foræret en meget nem måde til at tilintetgøre de grimme pletter på din sofa. Du behøver ikke længere at investere en masse knofedt i processen.

 

Lad blot Bring And Clean’s medarbejdere foretage en grundig rengøring af din sofa, når uheldet har været ude, eller pletterne har hobet sig op, og du kan se frem til at nyde en pletfri sofa med et friskt udseende og en ny lugt.

Før og efter vores behandling