v

Møbel og sofarens

Få renset dine møbler og tæpper i Hvidovre

Er du bosiddende i Storkøbenhavn, for eksempel i Hvidovre, og trænger dine møbler og tæpper til en grundig rensning? Så kan du trygt tilkalde Bring & Clean.

Når du benytter Bring & Clean i forbindelse med rensning af møbler og tæpper slipper du for at skulle transportere disse til et renseri. Bring & Clean kommer hjem til dig og løser opgaven på kort tid – og til aldeles rimelige priser.

Bring & Clean kan tilbyde dig

  • Online booking af møbel- og tæpperens
  • Tre forskellige rengøringspakker – alle til gode priser
  • Effektiv og skånsom rensning af dine møbler og tæpper i eget hjem

Bring & Clean anvender udelukkende det mest moderne apparatur og de bedste rengøringsmidler i forbindelse med rensning af dine møbler og tæpper. Og du kan være sikker på at service medarbejderne tilknyttet Bring & Clean optræder med professionel respekt for din bolig.

Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af sofa - Recouch.dk

tilfredse kunder

Møbel- og tæpperens

Når og hvor du vil

Alle ugens dage

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed.

Store dele af Sjælland

Vi udvider løbende vores dækningsområde og zoner

På alle typer lokationer

Både privat og erhverv. Vi kommer ud til dig når og hvor du vil.

Bringandclean.dk - Zoner

Vores kunder elsker os 

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Vi brugte bring and Clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and Clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service
Fantastisk god service og vores børne byklipklap stole er som nye - bestemt ikke sidste gang vi skal have renset hos jer og den varmeste anbefaling fra os.

Simone

Kunde

Få renset møbler og tæpper på rekordtid med Bring & Clean

Du sparer rigtig megen tid ved at lade Bring & Clean forestå rensning af dine tæpper og møbler. Du slipper for at skulle undvære dit indbo i længere tid mens det er på renseri. Og du undgår at skulle bekymre dig om hvorledes du får det fragtet frem og tilbage.

Bring & Clean kommer hjem til dig, og løser opgaven inden for få timer. Du kan bestille rengøring af tæpper og møbler online til det ønskede tidspunkt, og få arbejdet udført præcis når det passer dig.

Miljøvenlig møbel- og tæpperens med Bring & Clean

Bring & Clean anvender moderne apparatur til rengøring af møbler og tæpper. Dette apparatur betjener sig fortrinsvis af damp, og der benyttes udelukkende miljøvenlige og kemikalie fri rengøringsmidler.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper