v

Møbel og sofarens

Professionel rensning af møbler og tæpper i København

Trænger dit gulvtæppe eller sofaen til en grundig rengøring, og har du svært ved at se hvordan du skulle få tid til at transportere det til rensning? Så kan du med stor fordel kontakte Bring & Clean.

Bring & Clean hjælper dig med at få renset tæpper og møbler hjemme hos dig selv. Du slipper for selv at skulle køre møbler og tæpper til renseriet, og måske skulle undvære begge dele i flere dage.

Bring & Clean kan tilbyde

  • Online bestilling af møbel og tæpperens i København
  • Hurtig udrykning og effektiv service på din adresse
  • Skånsom og effektiv rensning af alle typer møbler og tæpper

Bring & Clean hjælper dig med rensning af såvel ægte tæpper, kelim tæpper og standard gulvtæpper som lædermøbler og stofbetrukne møbler. Vi anvender udelukkende de bedste rengøringsmidler i forbindelse med vores arbejde – og kun det dygtigste service personale.

Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af sofa - Recouch.dk

tilfredse kunder

Møbel- og tæpperens

Når og hvor du vil

Alle ugens dage

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed.

Store dele af Sjælland

Vi udvider løbende vores dækningsområde og zoner

På alle typer lokationer

Både privat og erhverv. Vi kommer ud til dig når og hvor du vil.

Bringandclean.dk - Zoner

Vores kunder elsker os 

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Vi brugte bring and Clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and Clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service
Fantastisk god service og vores børne byklipklap stole er som nye - bestemt ikke sidste gang vi skal have renset hos jer og den varmeste anbefaling fra os.

Simone

Kunde

Rengøring af stofmøbler og tæpper med damp

Bring & Clean udfører møbel- og tæpperens ved hjælp af moderne apparatur som benytter damp og kemikaliefri midler. Du får således en dybtgående rengøring som på en og samme tid er både effektiv og skånsom over for såvel miljøet som materialet.

De dygtige rengøringsfolk hos Bring & Clean er 100% hjemme i betjening af møbel- og tæpperensere, og kan garantere dig et pletfrit resultat som kan holde længe.

Tre forskellige muligheder for rensning af tæpper eller møbler

Bring & Clean opererer med tre forskellige pakker når det handler om møbel- og tæpperens. Du kan vælge imellem Basis, Premium og All In – alle tre til særdeles rimelige priser.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper