v

Møbel og sofarens

Bring & Clean renser møbler og tæpper på Frederiksberg

Er du bosiddende i københavnsområdet, for eksempel på Frederiksberg? Så skal du ikke lede længe efter fleksibel og billig tæpperens eller møbelrens.

Du kan nemlig finde hvad du søger hos Bring & Clean. Med Bring & Clean får du renset dine møbler og tæpper i eget hjem – på kort tid og til en ganske fornuftig pris.

Bring & Clean kan hjælpe dig med

  • Miljøvenlig rengøring af møbler og tæpper/li>
  • De bedste services i forbindelse med møbel- og tæpperens
  • Rensning af møbler og tæpper i eget hjem

Når du lader Bring & Clean forestå rensning af dine tæpper og møbler slipper du for at skulle køre dit indbo til rensning på et renseri. Du sparer dermed både tid og besvær. Og Bring & Clean holder nogle af markedets laveste priser på møbel- og tæpperens i egen bolig.

Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af sofa - Recouch.dk

tilfredse kunder

Møbel- og tæpperens

Når og hvor du vil

Alle ugens dage

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed.

Store dele af Sjælland

Vi udvider løbende vores dækningsområde og zoner

På alle typer lokationer

Både privat og erhverv. Vi kommer ud til dig når og hvor du vil.

Bringandclean.dk - Zoner

Vores kunder elsker os 

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Vi brugte bring and Clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and Clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service
Fantastisk god service og vores børne byklipklap stole er som nye - bestemt ikke sidste gang vi skal have renset hos jer og den varmeste anbefaling fra os.

Simone

Kunde

Bring & Clean – skånsom og effektiv rensning af dine tæpper og møbler

Bring & Clean anvender udelukkende de mest miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler i forbindelse med rensning af møbler og tæpper. Det betyder at du slipper for potentielt farlige kemikalier i dit hjem.

Samtidig benytter Bring & Clean det mest moderne udstyr til tæppe- og møbelrens. Da udstyret fortrinsvis betjener sig af damp minimeres behovet for anvendelse af rengøringsmidler. Og så skånes miljøet.

Tre forskellige modeller for møbel- og tæpperens.

Du kan vælge mellem tre forskellige rengøringspakker hos Bring & Clean, nemlig Basis, Premium og All In. Alle tre pakker holder fornuftige priser og et højt service niveau.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper