v

Møbel og sofarens

Er dine møbler kommet op i alderen og trænger til en kærlig hånd?

Det er ofte sofaen, der er hårdest ramt, når der bliver spildt mælk, vin, sodavand og andre gode sager. Du kan gnubbe fra nu af til juleaften, uden pletten forsvinder af den grund. Der er givet mange gode råd i tidernes løb, men det er faktisk ganske enkelt at komme pletterne til livs.

Bring And Clean er eksperter inden for møbelrens. Med en simpel dampvask befrier vores dygtige medarbejdere din sofa og andre møbler for diverse pletter og giver dem et nyt, friskt udseende.

Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af sofa - Recouch.dk

tilfredse kunder

Rens af stofmøbler

Dampvask har den unikke fordel, at de varme damppartikler er i stand til at trænge ind i selv de mindste afkroge, hvilket muliggør den dybdegående rengøring af dine stofmøbler eller stofsofa.

Ingen plet er hverken for svær eller for genstridig til at blive opløst under rengøringen.

I stedet for at ty til alle mulige tvivlsomme husmodertricks, er du bedre tjent med at benytte dig af Bring And Clean’s dampvask, som efterlader dine stofmøbler med et nærmest nyt look efter endt behandling.

Møbel- og tæpperens

Når og hvor du vil

Alle ugens dage

Vi arbejder alle årets 365 dage, for at sikre jeres tilfredshed.

Store dele af Sjælland

Vi udvider løbende vores dækningsområde og zoner

På alle typer lokationer

Både privat og erhverv. Vi kommer ud til dig når og hvor du vil.

Bringandclean.dk - Zoner

Vores kunder elsker os 

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Vi brugte bring and Clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and Clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Bringandclean.dk - 5 stjerner service
Fantastisk god service og vores børne byklipklap stole er som nye - bestemt ikke sidste gang vi skal have renset hos jer og den varmeste anbefaling fra os.

Simone

Kunde

Rens af lædersofa

Også når det gælder rengøring af din lædersofa, er der råd at hente hos Bring And Clean. Metoden med dampvask sikrer, at læderet ikke lader sig slide unødigt under behandlingen. Hvis sofaen skal have en ekstra kærlig hånd, er det muligt at tilkøbe læderpleje, så du er sikker på, at sofaen efterlades skinnende og flot.

Lad Bring And Clean’s dygtige medarbejdere sørge for, at din lædersofa bliver ren som aldrig før.

Rens af møbler

Bring And Clean tager sig af alle tænkelige slags møbler i stof, tekstil eller læder. Dampvasken er både effektiv og miljøvenlig. Vigtigst af alt giver den dig fornemmelsen af et helt nyt møbel tilbage.

Stole, sofa og så videre bliver alt sammen renset i dybden med Bring And Clean’s dampvask. En rengøring, som giver dit udslidte møbel sin oprindelige, charmerende fremtoning tilbage.

Rens af veloursofa

Du tænker måske, at en veloursofa er lige lovlig sart til overhovedet at tåle nogen form for slitage, uden den kommer til at bære præg af dette i fremtiden. Med Bring And Clean’s dampvask har du nok en gang svaret på, hvordan din sofa kan blive rengjort med et yderst tilfredsstillende resultat til følge.

Bring And Clean’s særlige rens giver din veloursofa en nænsom – men ikke desto mindre grundig – behandling, som gør den helt fri for pletter og lignende.

Rens af skjolder på sofa

Det er ikke kun pletter, som Bring And Clean’s dampvask er særlig effektiv imod. Hvis der har dannet sig skjolder på din sofa, er damppartiklerne også i stand til at komme dette til livs.

Bring And Clean’s dampvask er i det hele taget en særdeles grundig rengøring, som med sikkerhed giver dig følelsen af en helt ny sofa tilbage.

Rens af pletter på sofa

Med Bring And Clean’s dampvask får du foræret en meget nem måde til at tilintetgøre de grimme pletter på din sofa. Du behøver ikke længere at investere en masse knofedt i processen.

Lad blot Bring And Clean’s medarbejdere foretage en grundig rengøring af din sofa, når uheldet har været ude, eller pletterne har hobet sig op, og du kan se frem til at nyde en pletfri sofa med et friskt udseende og en ny lugt.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper