v
Damprens af sofa - Recouch.dk
Damprens af stole - Recouch.dk

OM OS

BringAndClean – Din faste rengøringspartner.

Vi hos Bring and Clean har alle mange års erfaring i rengøringsbranchen.

Vi henvender os til både private og erhvervskunder som ønsker at skulle se bort fra egen rengøring og overlade det til os i trygge hænder.

Vi går ind for at skåne miljøet og derfor gør vi brug af miljøcertificerede produkter som er helt kemikaliefrie. Derfor kan du med glæde indånde den naturlige duft af et nyt rent miljø.

Vi består af kun de bedste servicemedarbejdere som sikrer en tryg og sikker rengøring med langvarige resultater. Vi står altid til rådighed overfor alle forespørgsler, eller lignende. Det har stor betydning for os at både medarbejdere og kunder er tilfredse med os som virksomhed. Vores positive attitude smitter af på vores personale som leverer en glad oplevelse.

Uanset størrelsen, handler det altid om gørelse.

Giv os et kald eller foretag en booking på bare 5 minutter.

Miljøbevidste

Hos Bring and Clean er vi klar over at vi lever i en tid hvor befolkningen bliver mere miljøbevidste, og behovet for et godt klima bliver større. Derfor har vi valgt kun at benytte miljøcertificerede produkter. For os er det vigtigt at en rengøring skal skinne og være sund for vores omgivelser, derfor er der ikke tilført farlige kemikalier i vores rengøringsmidler.

Miljøvenlig vask af sofa og tæpper

Vores kunder elsker os

Vi brugte bring and clean efter en stor fest. Det var super nemt og billigt. Kan kun Anbefal dem, da kvaliteten var helt i top. Det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.

Erik Christensen

Kunde

Jeg er utrolig tilfreds med Bring and clean. Det er virkelig en oplevelse med god service og en virkelig godt resultat. Kan 100 procent anbefales.

Natalie

Kunde

Vidunderlig service, velfungerende samarbejde og fantastisk slut resultat! Kan stærkt anbefale bring & clean til og vil fremadrette altid bruge dem selv.

Yasin

Yasin

Kunde